dijous, 13 d’agost del 2015

S'acosta la festa major

Per això dimarts a la nit vam anar a conèixer els Diables Keresus. Ens van explicar què era el correfoc i vam poder posar-nos a la pell d'un autèntic diable.


Abans, però, vam poder escoltar la xerrada d'en Mauri de Cardedeu en Transició sobre per què és necessària una transició en la mentalitat i els valors de les persones. Va ser interessant i molt amena. Vam acabar amb una dinàmica que ens va fer prendre consciència de l'estrés que suposa el nostre dia a dia i de com ens podem sentir millor afluixant el ritme i observant els que ens envolten.


Dimecres després de treballar aviat vam sortir cap a la platja entre Tamarit i Altafulla, on arriba el riu Gaià. És curiós veure com l'aigua es queda estancada tan sols a uns metres del mar, sense desembocar-hi. Després de la remullada vam gaudir d'una sessió de cinema a la fresca davant de Cal Nialet. 


Avui dijous la pluja ens ha impedit treballar a partir de les 12 del migdia. Demà seguirem una estona més, últim dia de treball dels voluntaris i festa major!