dimarts, 5 d’agost del 2014

Primer dia del camp de voluntariat

Diumenge dia 3 d'Agost del 2014
Sopar de benvinguda als voluntaris. Benvinguts a Santa Coloma Marietta i Bartosz de Polònia, Gemma (coordinadora del grup, de Santa Feliu de Llobregat), Andreas i Rasmus de Dinamarca, Anton de Euskadi, Anna de Txèquia, Krystina de Bielorússia, Julie de França, Serhiy de Ucraïna, Patricja de Croàcia i Alexandra de Catalunya. Gràcies també als voluntaris colomins que avui ens han ajudat en la rebuda: Mar, Júlia, Mercè, Pep, Fina, Joan, Rosa, Ferran Tere i Toni. Dilluns comença la feina a la Resclosa, i també cinc dels voluntaris aniran a col.laborar en les tasques neteja a Conesa després dels aiguats del dissabte.
Dilluns dia 4 d'Agost del 2014
A primera hora els hem explicat que ens trobem al neixement del riu Gaià, quin ñes el projecte que volem tirar endavant i quina feina faran aquests dies. A mig matí ja s'han posat a la feina: la meitat han anat a donar un cop de ma als amics de Conesa després de les inundacions del dissabte passat, i la resta han començat a netejar la bassa de sobre la Resclosa. Al cap d'una estona ja es començava a veure la diferència.
A la tarda els han fet una recepció a l'Ajuntament, i després una excursió amb el Galo visitant el molí de la Torre, molí del Pucurull i molí del Sol. També hem visitat el pou del gel. Gràcies per la tarda que ens has fet passar Galo. Demà més feina i més activitats.


els voluntaris comecen la feina a la Resclosa

Sopar de benvinguda als voluntaris

Explicació de la feina que faran al naixement del Gaià

Recepció dels voluntaris a l'Ajuntament
Visita al pou del gel amb el Galo

Amb el Galo al molí dela Torre